УКРАЇНСЬКА КУХНЯ
Українська кухня здавна славиться своїм самобутнім кулінарним мистецтвом. Незважаючи на те, що вона перейняла від інших народів не один десяток рецептів, їй удалося зберегти неповторність і своєрідність, завдяки чому багато страв української кухні здобули світове визнання. Книжка містить відомості про історію української кухні, інформацію про основні продукти, використовувані в ній, способи їхнього оброблення, приготування й зберігання. Процес приготування страв проілюстровано фотографіями, що відображають етапи приготування.
Количество страниц | 208 (крейдовий папір, найвища якість поліграфії) |
Формат | 250х310х25 мм |
Вес книги | 1,9 кг |
Тираж | 10 лімітованих екземплярів |
В комплекте | Парчевий чохол. Сертифікат. |
Французький складовий перепліт ручної роботи виконано з комбінації натуральних шкір (шкіра «Terracotta patina», шкіра «Sand sogno», шкіра «Maronne zegna» виробництва італійської шкіряної фабрики «Claudio»). Обкладинка книги дворівнева, декорована комбінацією тиснення з використанням фольги «Luxor 240» (колір «золото» та «матове червоне золото»), об'ємними шрифтом та візерунками ручного тиснення, вкритих сусальним золотом, та вставками шкіряного шпагату (колір «Bronze»). Обріз книги вручну поліровано і позолочено сусальним золотом.